OM PETRA

Som diplomerad friskvårdsterapeut och kostrådgivare med kognitiv inriktning har jag kunskap för att vara stöd för klienter. Är även utbildad Testledare för Hälsoprofilbedömning, massör samt Lic. Personlig Tränare.
Även ett förflutet som gruppträningsinstruktör i dans, funktionell träning, indoor walking samt stavgång.

Har en hel del livserfarenhet – har gått igenom både sorg och svår sjukdom, vilket har gett mig insikten om hur fantastisk kroppen är och hur mycket bättre vi kan må och fungera om vi bara tar bättre hand om oss själva. Att nu få arbeta med att få vara med i klienters livsstilsförändringar känns fantastiskt.

Att försöka äta bra, röra på oss och göra avslappningsövningar, ger oss ett bättre och rikare liv.

Petra Eninge
Diplomerad Friskvårdsterapeut Kostrådgivare och personlig tränare

BOKNING OCH MÖTEN

GDPR
Salubis har avtal med Bokadirekt för hanterande av personuppgifter. Vi behandlar aldrig känslig information om hälsotillstånd digitalt utan enbart namn, adress, telefonnummer, e-mailadress och i vissa fall personnummer efter godkännande av klienten. Vi ser till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade för att skydda dina uppgifter. Lämnar inga uppgifter vidare till tredje part, allt för att du ska känna dig trygg som kund.

CORONA/COVID -19
Stresshantering, kostrådgivning, träning och coachsamtal ges även digitalt. Hör av dig så bestämmer vi vilket forum som passar dig bäst.
I lokalen håller jag strikta städ- och hygienrutiner. Descinficerar mellan varje klient och ber alla kunder att sprita händer innan och efter besök. Har bara en kund åt gången. Bokar om tider om klient eller jag känner sjukdoms-symptom.


HÄR HITTAR DU MIG!

Salubis
Bullerbäcksgatan 7
216 20 MALMÖ

Mobil: 0707-46 71 71
petra@salubis.se