MASSAGE

Ta hand om dig och din kropp! 

Jag utför två typer av massage, svensk klassisk samt avslappningsmassage. I ett inledande samtal kommer vi överens om vad du behöver just idag och jag anpassar massage-behandlingen helt efter dina behov. Har du ett specifikt problem med smärta och stelhelt eller behöver du avkoppling och komma ner i varv. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.

Avslappningsmassage 

Ibland kan det vara svårt att slappna av. Kanske för att man är stressad, kanske för att man har ont.

Avslappningsmassage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande.  Alla grepp är hämtade från svensk klassisk massage och utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.

Massagen omfattar rygg, axlar, överarmar, nacke och huvud. Denna form av massage är ett fantastiskt bra sätt att varva ner på och börja koppla av.

Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon (oxytocin, som är till för kroppens återhämtning i kroppen frigörs), så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage är den världsberömda massagen som är djupgående och löser upp spänningar i hela kroppen. Du får en behaglig och skön avslappning och regelbunden massage motverkar smärta i rygg, axlar och nacke samt trötthet. Bidrar även till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av mig på enkla knep för att må bättre i din vardag.