EVA SCHÖN

Skillnad redan efter prova-på gången

Eva Schön har problem med nacke och axlar från sitt arbete vid datorn. Hon provade på andullationsterapi och redan efter första gången gav det resultat. Eva känner sig mycket mjukare och är övertygad om att hon kommer fortsätta med behandlingsformen.

Eva Schön i Malmö träffade Petra Eninge, som driver Salubis, i samband med en må-bra-kurs för bröstcancerpatienter. I samma veva köpte Petra in en andullationsbänk och gav sina kunder ett erbjudande om att prova på. Eva nappade och köpte ett paket med fem behandlingstillfällen. Sedan dess har hon gått i princip varannan vecka och tycker att andullationsterapin är jätteskön. Både nacke och axlar känns mycket mjukare.

– Jag tycker andullationsbehandlingen är rogivande. Jag kände en skillnad redan efter prova-på-gången och ville fortsätta. Jag har väldigt stort förtroende för Petra, det känns så bra när jag kommer dit. Det här är definitivt något jag kommer fortsätta med, säger Eva Schön.

Eva tycker att det är bra att man kan ställa in massagen för olika behandlingar. Den röda infravärmen är ett stort plus och sprider en härlig värme i kroppen. Ibland är det också skönt enbart för det allmänna välbefinnandet.