Bra vibrationer - 28 april 2017

"Vibrationsträningen har gett min kropp och knopp nytt liv. Efter att ryggen kraschade för några år sedan har min träning blivit eftersatt. Min rygg klarade inte längre av löpning och efter en tid försvann all kondition. Efter tre veckors vibrationsträning på Salubis så studsade jag, utan att tänka mig för, ut i löparspåret och sprang tre km utan några som helst problem. Underbart! Utöver detta så så har min muskelmassa ökat och jag känner mig starkare vilket gör att även styrketräningen nu kommit igång igen. Extra plus är att varje vibrationsträning tar ca 20-25 minuter. Det gör att det inte känns motigt att gå och träna. Petra som är PT och har guidat mig genom träningen tänker på allt. Hon får dig att må bra ända nere från tårna upp till huvudet. Efter fem veckor på Salubis så är jag igång med min vanliga träning igen. Jag kan rekommendera vibrationsträning till alla!"
Jenny Frank

23921142-d0N8vjpg