Nästa kursstart spikad! - 1 februari 2022

97509252-iA1RXjpg

Nu kan du åter boka ett helt kurspaket hos mig som behandlar tiden EFTER en bröstcancerbehandling.

Torsdag 3 mars kl. 12-14:30 startar vi.

Tidigare har jag hållt flera kurser som jag kallat "Må bra-kurser för bröstcancerbehandlade". Det gläder det mig att jag nu även kan erbjuda detta kursupplägg på webben. Vi träffas live, via Zoom i en grupp om max tio personer.

Vi "träffas" digitalt och jag vill erbjuda en trygg plats för oss alla att dela med oss av våra erfarenheter. Det blir föreläsningar med flera teman av olilka föreläsare, vi talar kost, mediciner, rörelserädslor, sex, samlevnad och mycket mer.

I kursen ingår förutom föreläsningar och plattform för diskussioner även samtal, individuellt anpassat träningsprogram och individuell kostrådgivning.

Vi startar nästa kurspaket den 3 mars 2022 på dagtid.
Välkommen!


Välkommen! Här kan du läsa mer och boka.

Psst....glöm inte att du kan använda friskvårdsbidraget!
Hela summan är avdragsgill som friskvård och du kan dela upp den via Klarna.